Tehn

Kas saate Tumblri ajutiselt kustutada?

Parim vastus:
  1. Tumblr ei luba teie kontot ajutiselt deaktiveerida.
  2. Kustutamisel.
  3. Kogu sisu, sealhulgas teie loodud ajaveebid.
  4. Blogi sees kaob igaveseks.

KKK :

Mis juhtub, kui Tumblr välja lülitate?

Tumblri konto kustutamine tähendab, et kaotate oma koha kõigis grupiblogides, milles osalete. Lisaks kustutatakse ajaveebi kustutamisel kõik tasulised Tumblri ajaveebi teemad, kui te neid esmalt teisele kontole üle ei kanna.

Kas saate pärast kustutamist Tumblri uuesti aktiveerida?

Kuidas eemaldada külalist Sony Xperiast?


Tumblri konto kustutamisel ei saa te oma ajaveebe ega ajaveebi postitusi taastada. … Tumblri sõnul ei saa ettevõte aidata teil oma ajaveebi taastada ega andmeid taastada. Võimalik, et saate uue konto loomisel taotleda vana aadressi, kuid ainult siis, kui keegi teine ​​pole seda veel taotlenud!



Kuidas ma saan oma Tumblri kustutada ilma kontot kustutamata?

Kuidas aegunud tellimusi eemaldada?


Kerige selle lehe allossa ja klõpsake nuppu Kustuta [teie ajaveebi nimi]. Kui selle asemel on kirjas Kustuta kõik, tähendab see, et olete praegu oma peamises ajaveebis – te ei saa oma peamist ajaveebi kustutada ilma kogu kontot kustutamata.

Kuidas Tumblri avaldamist tühistada?

Logige sisse oma Tumblri kontole ja klõpsake ikooni 'Konto'. Valige oma ajaveebi loendist see, mille soovite kustutada. iOS-is nipsake ajaveebis vasakule ja seejärel puudutage valikut „Kustuta see ajaveeb”. Androidi jaoks valige hammasrattaikoon (Seaded), seejärel valige 'Kustuta see Tumblr'.