Tehn

Kas saate oma Google'i andmed kustutada?

Parim vastus:
  1. Oma andmete eemaldamiseks.
  2. Google'i Minu tegevuse tööriista kasutamine.
  3. Järgige neid lihtsaid samme.
  4. Valige kustutatav kellaaeg või kuupäevavahemik.
  5. Seejärel valige Google'i tooted.
  6. Pärast seda klõpsake nuppu Kustuta.
  7. Olete valmis!
  8. Mõne rakenduse andmeid on lihtne alles hoida, samas kui teistest kustutada.

Google'i andmete kustutamiseks minge Google'i veebisaidile Minu tegevused. Võimalik, et peate esmalt sisse logima. Seejärel valige ajavahemik ja andmete tüübid, mida soovite kustutada, või klõpsake kõige kustutamiseks nuppu Vali kõik.

Pidage seda meeles andmete kustutamine oma kontolt ei kustuta seda tingimata meie süsteemidest täielikult (näiteks kui kasutate teatud teenuseid, nagu YouTube, Gmail või Maps, korduvalt). Samuti pidage meeles, et võite siiski näha kustutatud üksustega seotud päringute otsingutulemusi. Seda seetõttu, et salvestame otsingud kuni 30 päevaks, kui teie brauseri ajaloo seaded ei määra teisiti. Chrome'i sirvimisajaloo kustutamine ei mõjuta ka midagi, mis on seotud reklaamide isikupärastamisega. näiteks Google Connecti kaudu salvestatud ühendused või muude Google'i saitide kasutamine, kus kasutati anonüümseid IP-aadresse (nt Google Analytics).


Google Play teenuste andmete kustutamine ei mõjuta teie rakendusi. See võib aga mõjutada kõiki pilve salvestatud mänge, mis nõuavad sünkroonimist. Pärast Google Play teenuste jaoks andmete kustutamist peate võib-olla need mängud käsitsi sünkroonima.



Mis on Hotspot Shield ja kuidas sellest lahti saada?


Kui kustutate Google Play teenuste andmed, kaotate sünkroonimise kõigis seadmetes ja te ei saa enam uusi salvestuspunkte vastu võtta enne, kui rakendus on uuesti installitud või värskendatud. Kui see juhtub, naaske oma mängu peamenüüsse ja jätkake võimaluse korral viimasest kohalikust salvestuspunktist. Tagamaks, et pärast Google Play teenuste andmete kustutamist on salvestused saadaval ka teistes seadmetes, importige need enne vanema versiooni uuesti käivitamist või värskendamist rakenduse uuemasse versiooni (nõutav võib olla G+in).

KKK :

Mis juhtub, kui kustutate Google'i andmed?

Mis on Goodreads minu Kindle'is?


Andmete kustutamine arvutist eemaldab need kõigist teie seadmetest ja teie Google'i kontolt. Avage arvutis Chrome.

Kuidas kustutada kõik andmed Google'ist?

Avage oma Android-seadmes Chrome'i rakendus. Valida tuleks rohkem valikuid. Seaded Privaatsus ja turvalisus tuleks puudutada. Sirvimisandmete kustutamine tuleks valida rippmenüüst. Valige ajavahemik, näiteks Viimane tund või Kogu aeg. Valige, millist tüüpi teavet soovite eemaldada. Puudutage valikut Eemalda andmed.

Kuidas ma saan oma Marco Polo numbrit muuta?


Kuidas Google'i tegevust jäädavalt kustutada?

Minge oma Android- või iOS-seadmes aadressile myactivity.google.com. nnVajutage Menüü > Kustuta tegevus. nPuudutage valiku Kustuta tegevus all valikut Kogu aeg. nKoputage valikut Järgmine > Kustuta ja seejärel Kustuta.