Rakendus

Kuidas eemaldada Google Sync?

Parim vastus:
  1. Klõpsake valikul Rohkem eelistusi.
  2. Seejärel varundamine ja sünkroonimine.
  3. Klõpsake valikul Rohkem eelistusi.
  4. Seejärel klõpsake nuppu Katkesta konto ühendus.
  5. Valige Katkesta ühendus.
  6. Rippmenüü asub valiku Logi sisse kõrval.
  7. Microsofti kontoga.
  8. Või kasutage akna ülaosas teist kontot.
  9. Sulgege programm, klõpsates nuppu Katkesta ühendus.

Kas Google Drive'i sünkroonimine desinstallida?

Kuidas Google Synci kustutada?

Klõpsake rippmenüül Ringid ja valige Tunnid. Valige paremas ülanurgas olevast rippmenüüst Seaded. Valige jaotises Kontod Sünkroonimine ja Google'i teenused. vaadake üle oma sünkroonitud andmed, valides Lülita sünkroonimine sisse.

Kuidas Google'i sünkroonimist telefonist eemaldada?

Kuidas oma Gsuite'i kontot kustutada?


Valige Google. Google'i konto konfigureerimiseks valige Menüü > Konto. Kui see kuvatakse jaotises Kontod, valige see. Kui olete kontode loendist Google'i valinud, valige Sünkrooni konto. Pärast kontaktide ja kalendri Google'iga sünkroonimise keelamist valige, kas soovite oma kontaktid säilitada või mitte, puudutades valikut Sünkrooni kontaktid ja?



Kuidas sünkroonimist kustutada?

Kuidas eemaldada meilisõnum Google Drive'ist?


Sünkroonimisandmete eemaldamiseks Google'i juhtpaneelilt klõpsake Chrome'i jaotises lingil Peata sünkroonimine ja kustutage andmed Google'ist. Seejärel palutakse teil kustutamine kinnitada.

Mis juhtub, kui lülitate Google Chrome'is sünkroonimise välja?

Pärast sünkroonimise väljalülitamist pääsete endiselt juurde oma järjehoidjatele, ajaloole, paroolidele ja muudele seadetele. Teie tehtud muudatusi ei säilitata teie Google'i kontol ega levitata teie teistesse seadmetesse. Kui sünkroonimise välja lülitate, logitakse teid välja ka kõigist teistest Google'i teenustest.

Kuidas peatada Google Sync ja varundamine?

Kuidas kustutada DeviantART-postitus?


Avage oma arvutis Google'i konto seaded. (Kui teil seda pole, klõpsake käsul Loo konto.) Klõpsake nuppu Varundamine ja sünkroonimine. Valige Rohkem eelistusi. Klõpsake nuppu Sätted. Valige rippmenüüst Katkesta ühendus. Konto ja telefoni ühenduse katkestamiseks klõpsake nuppu Katkesta ühendus. Selle seadmest täielikuks eemaldamiseks klõpsake valikul Katkesta ühendus?