Rakendus

Kuidas eemaldada lisatud Instagrami konto?

Parim vastus:
  1. Konto seadetele juurdepääsuks avage oma konto menüü ja puudutage valikut Profiil.
  2. Puudutage valikut Seaded.
  3. Puudutage sisselogimisinfot.
  4. Kustutatava konto kõrval valige Eemalda.

Saate eemaldada kõik Instagrami lisatud kontod, minnes selle konto profiililehele, mille soovite eemaldada, puudutades paremas ülanurgas kolme punktiga menüünuppu ja valides seejärel käsu Eemalda.

Kui te ei soovi enam konto postitusi teie voos kuvada, kuid te ei soovi ka nende jälgimist katkestada, on võimalik see profiil oma sõprade loendist kustutada. Võite kaotada ülevaate sellest, mis toimub kontode ja kasutajatega, kelle sisu teile varem meeldis, seega veenduge, et enne päästiku vajutamist tasub nende värskendustest ilma jääda. Saate alati hiljem kontosid uuesti sõpradena lisada (või neid uuesti jälgida).

Kahjuks ei. Peate iga konto eraldi läbi vaatama ja kustutama. See tähendab, et te ei saa seda protsessi kasutada teie voogu rämpsposti saatvate kasutajate valikuliseks jälgimiseks. Selleks soovite siiski kasutada Instagrami seadetes funktsiooni 'Peida voost'.



Kui olete lisanud konto Instagramis sõbrana , kuid otsustage, et te ei soovi selle postitusi enam oma voos näha. See on õige tee kustutada (lihtsalt veenduge, et see on see, mida te tõesti soovite!). Kontod, mis olid kustutatud kontodega sõbrad, näevad endiselt oma voos nende värskendusi, kuid nad ei saa neid postitusi kommenteerida ega meeldida.

Kui olete lisanud ettevõtte konto (või arvasite, et see on üksikkasutaja ega kavatsenud seda jälgida), on ilmselt parim viis profiili kustutada oma sõprade loendist. Kui soovite, et teie teised Instagrami jälgijad näeksid selle ettevõtte värskendusi, peaksite selle postituste lihtsalt oma voost peitma. Lihtsalt veenduge, et kasutate kontode jälgimise lõpetamise asemel funktsiooni Peida voost ; peitmine nõuab vähem pingutust kui kellegi sõbrast eemaldamine, lisaks mõjutab see vähem nii teie voogu kui ka sihitud konto ulatust.

Kuidas kustutatud YouTube'i videoid taastada?


Mis juhtub, kui ma oma konto kustutan?

Kui otsustate oma Instagrami profiili kustutada, muutub teie konto 24 tunni jooksul pärast kustutamist kummituslinnaks (olenevalt sellest, millal selle kustutasite). Isegi kui kasutasite enne kustutamist funktsiooni Peida voost (mis takistab teistel selle konto värskendusi oma voos näha), jääb profiilileht ise nähtavaks ja vaadatavaks kasutajatele, kes sellel klõpsavad. Peitmine vs kustutamine: kuidas peita Instagrami profiili pic.twitter

Instagrami ajaveeb (@InstagramBlog) 6. detsember 2018 Nagu näete ülaltoodud Instagrami ametliku konto säutsus, on profiili peitmisel ja kustutamisel kaks peamist erinevust: • Kui peidate konto, näevad teised kasutajad endiselt värskendusi see nende söödas. Kui kustutate profiili, siis see nii ei ole. • Kui peidate konto , kaob see leht lõpuks teie jälgijate avastamislehelt ja otsingutulemustest. Kui kustutate profiili , jäävad need lehed teistele nähtavaks määramata ajaks.

Kui kustutate kellegi teise Instagrami profiili, kaob see konto (ja kõik seotud kontod, nagu Instagram Stories) teie voost 24 tunni jooksul (või varem, kui profiili omanik selle oma lõpust kustutas).

Miks mu sihtrakendus ei tööta?


Olen seda varem teinud ja see ei töötanud. Nad pääsesid rakendusele kohe juurde ja said kontot probleemideta kasutada. Kui soovite anda kellelegi teisele oma sisselogimisandmed, et nad saaksid pärast teie konto kustutamist konto kasutamist jätkata, on see hea, kuid teadke, et kui olete oma profiili kustutanud, ei saa teised kasutajad sellele sisse logida, kui neil pole oma kontot. kasutajanimi ja parool.

Kui neil pole aga oma mandaate, on nad sunnitud konto kustutama ja alustama otsast peale.

Mis juhtub, kui teatan teisest kasutajast alastusest või kogukonna juhiste rikkumisest, kuid ei taha, et ta teaks, et see olin mina?

Kuidas saate rakenduses oma Facebooki konto jäädavalt kustutada?


Kui olete mures kättemaksu pärast, pole seda vaja. Instagram võimaldab teil anonüümselt sisust teatada – iga postituse ülaosas on isegi valik –, et nad ei näeks oma märguannetesse teie nime ega kasutajanime. Selle lehe abil saate ka Instagramile öelda, kas eelistate, et võrk eemaldaks selle sisu, keelaks teatud kontodel selle kommenteerimise või peita selle oma voost (sellisel juhul näevad teised seda sellel profiilil endiselt kuigi).

KKK :

Kuidas telefonist Instagrami kontot kustutada?

Konto jäädavalt kustutamiseks minge lehele Kustuta oma konto ja tehke rippmenüüst valiku Miks te oma konto kustutate? Klõpsake või puudutage Kustuta [kasutajanimi].

Miks ma ei saa Instagrami kontot eemaldada?

Turvakaalutlustel ei saa me teie kontot kustutada. Peate sisse logima ja taotlema kustutamist. Kui te ei mäleta oma parooli või kasutajanime, võivad meie nõuanded sisselogimiseks aidata.

Kas Instagrami konto eemaldamine kustutab selle?

Instagram ei võta kunagi teie tühistatud kontot tagasi. Kui kustutate konto, eemaldatakse teie profiil, fotod, videod, meeldimised ja jälgijad jäädavalt. Kui soovite Instagramis mõneks ajaks pausi teha, peate selle asemel ajutiselt keelama.