Google

Kuidas kustutada inimene Hangoutsist?

Parim vastus:

Kellegi Hangoutsi kontaktiloendist kustutamiseks vajate järgmist.

  1. Isiku leidmiseks oma kontaktide loendist
  2. Klõpsake kolmel punktil (paremal küljel)
  3. Valige Kustuta

Kuidas inimest Hangoutsist kustutada

Hangoutsil on võimalus kustutada inimene Hangoutist. Aga kui valite selle valiku, Hangout ei kustuta inimene täielikult. Nimi on Hangoutsis endiselt olemas ja Hangouts püüab pidevalt selle inimesega ühendust võtta, kuigi ta pole enam Hangoutis saadaval.

– Ma tahan teada, kuidas mul tegelikult läheb kustuta keegi Hangoutsist? [VASTUS] Sa ei saa! See on tegelikult võimatu kellelegi peale Google'i keegi jäädavalt eemaldada Hangoutsist, sest Hangouts tehti selleks, et sõpru ei saaks kunagi eemaldada ega blokeerida (sh nende number) – Hangouti sisseehitatud Google Voice. Lisaks saate seda valikut kasutades erinevatel viisidel end teiste inimeste Hangouti tagasi lisada.



Ülaltoodud põhjustel ei saa te Hangoutse ega Hangouti inimesi blokeerida (mustas nimekirjas pole). Fotosid ja videoid saab siiski avaldada, kuna need on Google'i serveritesse salvestatud, ja Hangouts on suurepärane viis nende andmete jagamiseks. Nii et Hangouts pole koht millekski muuks kui juhuslikuks vestluseks. Ja tead mida? Nii lõi Google selle! Hangoutsi privaatsusvalikud rikuvad isegi kasutajate õigusi kogu maailmas, eriti valitsuse järelevalve all – seega pole vahet, kas Hangoutsil on privaatsusvalikud või mitte.

Google jälgib kõike, sealhulgas teie asukohta igal hetkel, kui kasutate tema teenuseid (nt GPS mobiilseadmetes), mobiilseadmetega tehtud fotosid ja videoid, Google'i teenustesse sisselogimiseks kasutatavaid kasutajanimesid ja paroole, peaaegu kõike, mida kasutate olete arvutis või mobiilseadmes Hangoutsi sisse logitud (Hangout API kaudu) jne.

Kuidas saan oma vana Google'i konto taastada?


– Kuidas ma saan inimest Hangoutsist täielikult kustutada? [VASTUS] On rakendus, mis võib aidata – Hangouterid. Kuid Hangouterid ei pruugi saada Hangouti inimesi eemaldada, kuna see sõltub riigist, kus nad asuvad. Lisateavet selle probleemi kohta saate lugeda siit . Samuti peaksite teadma, et Hangoutil pole lepingutingimusi ja privaatsuspoliitika , seega pole Hangouti kasutajatel tegelikult õigust oma teabe üle. Nii et kui soovite jäädavalt kustutada keegi Hangoutsist, laadige alla Hangouters (versioon 1.1):

Kuidas ma saan Gmaili konto jäädavalt kustutada?


Laadige Hangouterid alla siit. Hangout ei pruugi näidata teie Hangouti inimesi kohe pärast Hangoutsi allalaadimist, kuid lõpuks kuvatakse see. Hangouters on lihtne rakendus, mis laadib alla kogu Hangoutsiga seotud teabe ja seejärel kustutab Hangouti kasutajad teie arvutist ja mobiilseade (ühe korraga). Hangoutersil on kolm valikut – ei, jah ja desinstalli. Kasutage neid õigesti:

KKK:

Kuidas kontakti Hangoutsist jäädavalt kustutada?

Eemaldage Google Hangouts oma Android-seadmest.
Kui peate selle täielikult eemaldama, kustutage kontaktkirje oma Google'i kontolt.
Kustutage Gmailis kõik teie ja inimese vahelised vestlused. Kustutage Hangoutsis selle inimese vestlusajalugu.

Mida ta näeb, kui blokeerite kellegi Hangoutsis?

Kui inimene on blokeeritud, ei saa ta teid enam näha ega teiega kuidagi ühendust võtta. Isegi kui neil on Google'i konto sel ajal blokeeritud, on kõik teie konto ja sisu kohta neile nähtamatu.

Kuidas ma saan oma Google'i kontot tööarvutist eemaldada?


Kuidas kustutada sagedasi hangoute?

Vajutage telefonis pikalt kontakti nimel, et näha valikut selle peitmiseks. Kui te ei soovi kindlat inimest oma sagedaste kontaktide loendisse, eemaldage ka tema number hangoutidest.

Kuidas blokeeritud numbrit kustutada?

Deblokeeri number
Avage oma iPhone'i rakendused.
Puudutage valikut Rohkem ja seejärel Seaded. Kerige ekraani allossa ja puudutage Blokeeritud numbrid.
Puudutage numbri kõrval, mille blokeeringut soovite tühistada, valikut Kustuta. Deblokeerige

Kas keegi saab teada, kui ma nad blokeerin?

Kontakti blokeerimisel ei jõua tema tekst enam teieni. Isik, kelle numbri blokeerisite, ei saa märki, et tema sõnum teile ebaõnnestus; kontakti tekst lihtsalt seisab seal ja näeb välja, nagu see oleks saadetud ja pole veel kohale toimetatud, kuid tegelikult läheb see eetrisse kaotsi.