Rakendus

Kuidas kustutada kasutamata e-posti konto?

Parim vastus:
  1. Tavalise meilikonto kustutamisel.
  2. Avage oma telefoni e-posti rakendus ja puudutage seadeid.
  3. Valige seadete lehe kontode loendist konto, mille soovite kustutada.
  4. Valige selle ekraani allservas esitatud valikute hulgast Eemalda see konto.

Valige Seaded> E-post, Kontaktid, Kalendrid. Tõstke sõrmega esile e-posti konto, mille soovite kustutada, ja pühkige vasakule või paremale. Valige Kustuta konto. Valige viipast „Kas soovite sellest kontost vabaneda” OK? Korrake samme 1–5 iga täiendava meilikonto puhul, mida te enam ei kasuta.

Sa ei saa Exchange ActiveSynci meilikonto kustutamine seadmest; see tuleb esmalt oma ettevõtte serverist kustutada. Kui te ei tea, kuidas seda probleemi lahendada, võtke ühendust oma töökoha IT-toega, et saada abi konto serverist eemaldamisel.

Kui soovite kasutada Yahoo!-ga seotud e-posti aadressi Meili-, AOL-i või EarthLinki konto mõnes teises seadmes või arvutis, kui häälestusviisard seda küsib, valige Olen juba oma e-posti seadistanud. See kopeerib teie eelmise meilikonto seaded uude kontosse.



Kuidas pääsen juurde oma vanale Twitteri kontole?


Järgmised on mõned levinumad põhjused, miks inimesed võivad kasutamata meilikonto kustutada. Soovitame teil need kõik läbi lugeda, enne kui otsustate, mis teile sobib, ja seejärel esineda.

  • oma iPhone'ist

Käivitage rakendus Mail oma iPhone'i avaekraanilt. Millist meilikontot soovite eemaldada? Puudutage seda kontot. Kui teil on seadistatud mitu meilikontot, kasutage jagatud vaate režiimi, lohistades kahe sõrmega alla (või topeltpuudutades ühe sõrmega ikoonirida). Puudutage valikut Postkast. Puudutage akna paremas ülanurgas valikut Redigeeri, seejärel puudutage soovimatu(te) meilikonto(de) kõrval miinusikooni (-). Kinnitage soovitud valik, kui olete lõpetanud, puudutades paremas alanurgas nuppu Kustuta. Väljuge seadetest ja käivitage uuesti Mail, et muudatused jõustuksid.

E-posti konto iPadist kustutamiseks tehke järgmist. Käivitage iPadi avaekraanilt rakendus Seaded. Kerige alla ja leidke Mail, Contacts, Calendars. Puudutage seda, et avada rakenduse Mail seaded. Järgmisena valige seadete ekraani ülaosas asuvalt menüüribalt suvand Kontod ja paroolid. Kerige ekraani allserva, seejärel puudutage kustutatava konto kõrval valikut Eemalda konto… (kui teil palutakse kustutada kõik). Kinnitage oma valik, puudutades küsimisel vasakus ülanurgas valikut Kustuta konto. Väljuge seadetest ja käivitage uuesti Mail, et muudatused jõustuksid

Kuidas kasutada sama IMO kontot kahes telefonis?


Kuidas eemaldada e-posti aadress

  • aadressiraamatust

Käivitage oma meilirakendus. Puudutage põhiakna paremas ülanurgas ikooni Kontaktid. (Kui te seda ei näe, puudutage ekraani, kuni leiate selle ja puudutage seda.) Otsige üles kontakt, millega on seotud e-kiri, ja puudutage selle nime, et avada kontakti üksikasjad. Kerige kontaktide lehe allossa, kuni leiate e-posti, mille kõrval peaks olema e-posti aadress. Puudutage kustutatud aadressi kõrval valikut E-post ja seejärel Kustuta, kui kõik aadressid korraga eemaldate, Tühista. Väljuge rakendusest Kontaktid ja käivitage uuesti, kui muudatused pole kohe nähtavad.

KKK :

Kas ma saan e-posti konto jäädavalt kustutada?

Kuidas saan WhatsAppi sõnumeid 7 päeva pärast kustutada?


Sama hästi toimib ka meilikonto kustutamine Androidist veebibrauseri (nt Chrome) abil.

Kas kasutamata meilikontod kustutatakse?

Kui te ei kasuta oma Gmaili 24 kuu jooksul (kaks aastat), loetakse see passiivseks. Sel juhul võite kaotada Gmaili salvestatud andmed, sealhulgas sõnumid, failid, pildid ja videod. Kuid te ei kaota seda tehes oma kontot.

Kuidas kustutada vana e-posti aadress, mis pidevalt ilmub?

Vana e-posti aadressi saate eemaldada, eemaldades selle oma eelmiste adressaatide loendist. Selleks avage Mail ja seejärel klõpsake menüüd Aken ja valikuid Eelmised saajad. Järgmisena otsige üles vana kontakt, mille soovite eemaldada, ja vajutage nuppu Eemalda loendist.

Kas saame Gmaili konto kustutada?

Kui te enam Google'i teenuseid, nagu Gmail või YouTube, ei kasuta, logige oma kontole sisse ja kustutage mittevajalikud. Kui soovite astuda sammu edasi, vabastab kogu konto kustutamine teid kõigist nende serveritesse salvestatud meilidest ja fotodest.