Rakendus

Kuidas oma Flipboardi kontot kustutada?

Parim vastus:
  1. Konto kustutamiseks külastage veebisaiti ja klõpsake akna avamiseks paremas ülanurgas valikul Seaded. Klõpsake nuppu Kustuta konto. Sisesta oma kasutajanimi ja parool.

Kuidas Flipboardi kontot kustutada

Saate oma Flipboardi konto kustutada, kui avate konto seaded. Valige lehel Seaded vahekaart Konto ja seejärel klõpsake nuppu Kustuta konto. Kui olete kinnitanud, et soovite oma konto kustutada, deaktiveerime selle kohe. Flipboardi konto kustutamine ei eemalda praegu teie sisu meie serveritest; Flipboardi konto kustutamine aga eemaldab kogu teie profiiliga seotud isikliku teabe. Pidage meeles, et kui logite sisse pärast konto kustutamist, võidakse teile luua uus Flipboardi konto või olemasoleva automaatselt taastada, olenevalt sellest, millised muud seadmed on meie teenusega lingitud (Muud seadmed).

Kui soovite teisi seadmeid alles jätta, kuid eemaldada need kustutatud Flipboardi kontoga linkimisest, siis lihtsalt tühistage nende linkimine ja neid ei ühendata enam kustutatud Flipboardi kontoga. Kui teie konto on kustutatud, ei saa te seda uuesti aktiveerida ega sama e-posti aadressi või telefoninumbriga uut luua. Kui kasutasite sisselogimiseks oma Facebooki kontot, kustutab Flipboardi konto kustutamine ka selle lingi.

Kui olete enne Flipboardi konto kustutamist linkinud mõne oma konto (nt Google'i), pange tähele, et need lingid jäävad aktiivseks ka pärast kustutamist.



Kuidas saan oma Gmaili kontot rakendusest vivo y51 kustutada?


Lisateavet meie teenuse Muude seadmete privaatsustavade kohta leiate meie privaatsuspoliitikast aadressil https://flipboard.com/privacy-policy. See dokument käsitleb seda, kuidas me üldiselt muude seadmete kogutud andmeid käsitleme. Üksikute muude seadmete konkreetsete privaatsustavade kohta teabe saamiseks järgige allolevaid linke.

Kui teil on küsimusi oma Flipboardi konto kustutamise kohta või vajate täiendavat abi, saatke meile e-kiri aadressil . Pange tähele, et te ei saa lingitud Facebooki kontot kustutada oma Flipboardi konto kustutamisega, kui olete kunagi kasutanud selle ühendamiseks Facebooki sisselogimist (nr 1 ülal). Kui soovite oma Facebooki sisselogimisteavet meie serveritest eemaldada, külastage meie abikeskuse artiklit sotsiaalsete sisselogimisandmete eemaldamise kohta

Kas saate Verizonilt kustutatud tekstsõnumeid tagasi saada?


KKK:

Kuidas eemaldada Flipboard oma Galaxy s7-st?

Saate kerida oma avakuval soovitud artiklini ja seejärel sekundi murdosa all all hoida.

Kas ma saan oma konto kustutada?

Lihtsaim viis veebipõhise tutvumisprofiili kustutamiseks on mobiiltelefonis. Saate sisse logida ja alla kerida, kuni leiate nupu Kustuta konto. Kõik teie kontoga seotud andmed kustutatakse, kui olete veendunud, et need saidilt on kadunud.

Mida teeb Flipboard minu telefonis?

Flipboard on mobiiliuudiste koondamisrakendus, mis koondab artikleid kogu veebist ja edastab need teile atraktiivses kohandatavas nutikas ajakirjas.

Kuidas ma saan oma Gmaili ajalugu kustutada?


Kuidas flipboard mu telefoni sattus?

Kui teie telefon sisaldab rakendust Flipboard Briefing, võib see olla eelinstallitud või saadaval SMARTSi rakendusena.

Kuidas ma saan oma konto jäädavalt kustutada?

Seejärel klõpsake nuppu „Abi”. Klõpsake abikeskuses oma konto haldamist. Selle teise valiku all on ka konto kustutamine.

Kuidas saan saadetud meili kustutada?

Sõnumi tagasikutsumiseks avage Mail>Saadetud üksused. Avage meil ja asendage see uuega. Jaotises Toimingud vahekaardil Sõnum klõpsake Muud toimingud ja seejärel Tuleta see sõnum meelde. Teil on kaks võimalust: kustutage lugemata koopiad ja asendage need uue sõnumiga või kustutage lugemata koopiad ja asendage need uue sõnumiga.

Kas ma saan Gmaili konto kustutada?

3. samm: kustutage oma konto
Minge saidile myaccount.google.com >> Klõpsake vasakul valikul Andmed ja isikupärastamine >> Kerige jaotiseni Laadi alla, kustutage või koostage oma andmete plaan. Klõpsake nuppu Kustuta teenus või oma konto