Tehn

Kuidas oma TeamSnapi kontot kustutada?

Parim vastus:
  1. Teie konto saldo on null.
  2. Saatke meie tugimeeskonnale meil, et taotleda oma TeamSnapi ID kustutamist.
  3. kõik aktiivsed meeskonnad deaktiveeritakse ja eemaldatakse.
  4. Teatage meile, et soovite kogu oma TeamSnapi konto jäädavalt kustutada.


TeamSnapi kontot ei saa kuidagi kustutada. Kui olete registreerunud, ei saa teie teavet meie andmebaasist enam eemaldada. Kui soovite teenuse kasutamise lõpetada, deaktiveerige või muutke oma e-posti aadress, et teid eemaldataks meeskondadest, kes seda endiselt kasutavad. Siis on meie ja teie jaoks parim asi lihtsalt mitte sellele veebisaidile enam tagasi tulla!

Mis juhtub, kui mitteaktiivne inimene lisatakse tagasi meeskonda?

Kui keegi on oma kontol olnud passiivne (tema e-posti aadress pole sisse logitud), kuid otsustab, et soovib kunagi tulevikus meeskonna liikmeks saada, saadame talle juhised, kuidas uuesti liituda (kuigi ta pole seda kunagi teinud). vasakule). Kahjuks ei saa me kuidagi teada, kes te olete, mistõttu me ei saada neid e-kirju kontoomanikele, kelle meiliaadressid on passiivsed.

Kustutasin kogemata oma sisselogimisandmetega meili. Kas ma saan selle tagasi?



Kui olete oma sisselogimisandmetega meili juba kustutanud (pole soovitatav), siis kahjuks ei saa me midagi teha! Meil ei ole salvestatud midagi peale selle, et see saadeti ja meie logid näitavad, millal teie meiliteenuse pakkuja selle kätte sai. Et seda enam ei juhtuks, vaadake kindlasti meie turvanõuandeid!

Miks saadab TeamSnap mulle meili teel kutseid meeskondadega liitumiseks, kui olen juba nende liige?

Kuidas kustutada Messenger iPadist?


Meie kutsed saadetakse ainult üks kord meeskonna kohta. Iga kord, kui teid kutsutakse mõne meeskonnaga liituma, teame, et te pole veel selle liige.

Saate oma e-posti aadressi alati deaktiveerida või muuta, nii et see eemaldatakse meeskondadest ja muudest kohtadest veebisaidil, kus see kuvatakse. Siis on meie ja teie jaoks parim asi lihtsalt mitte sellele veebisaidile enam tagasi tulla!

Kui registreerute tööpäevadel hiljem kui kell 9.00 PT/12:00 ET, siis teie konto salvestatakse ja kõik meilid avaldatakse esimesel võimalusel. Muul ajal päeva jooksul lükkame need välja, kui nad sisse tulevad.

Mõnikord võib pärast lisamist mängude ilmumine aega võtta 5–10 minutit, seega andke sellele veidi aega ja vaadake hiljem uuesti. Kui ilmneb viga, võtke kohe ühendust oma registripidaja või turniiri direktoriga.

Kui te end üritusele ei registreerinud ja soovite end osalejana süsteemist eemaldada, võtke ühendust oma ürituse registreerija või turniiri direktoriga! Nad vastutavad nende kirjete haldamise ja selle eest, et nende sündmustele kaasataks ainult sobilikud mängijad. Kui nad usuvad, et te ei sobi nende üritusel osalema, võivad nad teid registreerimisnimekirjast eemaldada.

Kui teie TeamSnapi konto on loodud, kuid pole veel kinnitatud, tähendab see tavaliselt, et me ei saanud vastust ühelt või mitmelt meililt, mida oma praegusel kontol kasutate. Kui mõlemad e-posti aadressid on kinnitatud ja salvestatud, lisades need hädaabikontaktidena, kinnitame mõlemad automaatselt korraga. Peaksite kaaluma kõigi varu- või varuaadresside värskendamist, kui need jäävad pärast mitut proovimist kinnitamata! Palun võtke ühendust abi saamiseks selles küsimuses.

Kuidas saan Viberi kontot kustutada?


Teid teavitatakse, kui oleme teie aruande töödelnud. Kui me ei saa olekut kinnitada või ei saa järelteavet, võidakse teie juhtum tagasi lükata ja uue teabe ilmnemisel võtame me uuesti ühendust. Pange tähele, et võime liikmete vastu meetmeid võtta omal äranägemisel, isegi ilma sobimatu käitumise kohta teadet saamata! Jätame endale õiguse eemaldada kõik negatiivse konto olekuga (nt blokeeritud/peatatud liikmed) mis tahes põhjusel ilma selgitusteta.

Kes näevad minu isiklikku profiili?

Järgmised inimesed saavad vaadata enamikku minu isiklikust profiiliteabest: kõik meeskonna(de) administraatorid, kus ma olen, kõik nende tiimide sõbrad ja kasutajad, kes on mind lisanud hädaabikontaktiks. Minu e-posti aadressi näevad kõik administraatorid, välja arvatud juhtudel, kui see on deaktiveeritud.

Kuidas takistada inimestel minu profiili nägemast?

Et varjata teiste inimeste võimalust leida oma isiklikku profiili saidilt teamname.teamsnap.com, toimige järgmiselt. Avage seaded ja klõpsake nuppu Privaatsus Kerige allapoole, kuni näete üksust Peida minu profiil: klõpsake valikul Kõik teised ja märkige kasti selle valiku kõrval Olete oma profiili edukalt peitnud!

Kas saate kustutatud ps4 konto tagasi saada?


KKK :

Kuidas ma saan oma TeamSnapi kontosid liita?

Teamsnapi konto ühendamiseks lingitud kontoga minge aadressile http://merge.teamsnap.com/. Avage ilmuv aken ja järgige selles kuvatavaid juhiseid. Kui olete ühendamise lõpetanud, sulgege brauser või taaskäivitage seade, et saaksite sisse logida mis tahes e-posti aadressiga, mis selle uue ühendatud konto jaoks valiti.

Kuidas ma saan TeamSnapis oma e-posti muuta?

Kuidas muuta meeskonna suhtluse e-posti
Oma meeskonna suhtluse e-posti aadressi muutmiseks toimige järgmiselt.
- Minge Teamsnap.com avalehele ja valige jaotisest Minu meeskonnad Minu meeskond.
-Valige valitud ülamenüü ikooni ülaosas vahekaardil Minu meeskonnad.
- Leidke oma meeskond, klõpsates alloleval nimel, mis kuvatakse teile, kui klõpsate jaotises Minu meeskonnad.
-Klõpsake selles uues aknas nimekirjal ja leidke oma liikmeprofiil (klõpsake nuppu Redigeeri). Meeskonna suhtluseks kasutatava e-posti all klõpsake ekraani allosas nuppu Salvesta

Kuidas oma TeamSnapi kontot värskendada?

Logige sisse saidile teamsnap.com
Klõpsake ekraani paremas ülanurgas valikul Minu konto
Sisestage uus parool ja/või muud muudatused vastavatele väljadele
Kinnitamiseks klõpsake nuppu Salvesta

Kas mul saab TeamSnapis olla mitu meeskonda?

Saate liituda rohkem kui ühe meeskonnaga.

Kuidas maksate meeskonnamängu eest?

Logige arvutist või mobiilseadmest veebibrauseris sisse TeamSnap.com-i.
Klõpsake meeskonna all oma nimel, seejärel klõpsake nuppu Pay Minu tasud PayPaliga. Sisestage makseteave ja saatke PayPali kviitung e-posti teel.