Mängimine

Kuidas ma saan oma vana ps3 konto kustutada?

Parim vastus:

Kuidas oma kontot PlayStationi seadmes sulgeda:

  1. Minge PlayStationi tugiveebisaidile.
  2. Otsinguribal, kus see küsib teilt probleemi või küsimust.
  3. Tippige Sule konto.
  4. Valige, millises seadmes soovite oma konto sulgeda.

Peate oma PS3-s mänguandmed kustutama ja looma uue profiili. Varem ostetud digimängude mängimiseks logige sisse oma PSN-i kontole jaotises Seaded > PlayStation Networki kontohaldus > Taasta litsentsid. Kui te seda valikut ei näe, tähendab see, et teie PSN-kontol pole toodete jaoks seotud litsentse. Mänguandmete kustutamisel see valik eemaldatakse ja järgmine kord, kui logite sisse PSN-i, kuvatakse teie kontode loendis uus profiil. Nullist alustamiseks kustutage PS3-st kõik oma mänguandmed.



Kuidas oma ps3 kontot kustutada?

Mänguandmete kustutamisel see valik eemaldatakse ja järgmine kord, kui logite sisse PSN-i, kuvatakse teie kontode loendis uus profiil. Nullist alustamiseks kustutage PS3-st kõik oma mänguandmed.

avage seaded> kontod> aktiivne profiil> valige loendist mõni muu ja alustage uue hüüdnimega... või looge mõni muu konto, mis on ainult digitaalsete allalaadimiste (otse ps3-le alla laaditud mängud) mängimiseks või minge poodi oma PS3 ja osta uusi mänge (need kuvatakse uuel/olemasoleval kontol.)

Kas ma saan oma Pokemon Go konto taaskäivitada?


Kas kõik peavad nullist alustamiseks kogu oma profiili kustutama? Ei, ainult siis, kui soovite mängida mängu, mis on varem PSN-ist alla laaditud. Pärast konto kogu andmete kustutamine , ei saa te seda mängude (isegi digitaalsete) mängimiseks uuesti ühendada, kui just ei lähe menüüsse Seaded>kontod>Aktiivne profiil>vali teist ja alusta uut profiili..aga pärast seda pead oma psn-id uuesti linkima litsentside taastamise vahekaart. Seejärel saate mängida kõike, mis on allalaadimiseks saadaval… ja vastupidi… te ei pea kõike kustutama, kui soovite ainult oma trofeed lähtestada... lihtsalt.

Peate kasutama administraatoriõigustega kontot (root/superuser). Seda saate teha PS3 XMB menüü kaudu. PSN-ist väljalogimiseks avage Kasutaja sätted > Logi sisse > Sisestage kasutaja 1 või kasutaja 2 parool > kaks korda allanool, et logida välja PSN-ist ja vajutage kolmnurka. Ilmub dialoogiboks, mis ütleb, kas soovite kindlasti kõigist kasutajatest välja logida?. Kinnitage valides Jah, seejärel vajutage dialoogiboksi sulgemiseks nuppu X. Sulgege PS3 ja lülitage see uuesti sisse. Kõik kontod on praegu deaktiveeritud!

Kuidas desaktiveerida kõik PS3 kontod? Artikli ID: SLN30549 Viimati muudetud: 21. juuli 2013, Prindi Kaunis suur bänner Kas soovite seda kujundust muuta? See artikkel on teie jaoks. Vaikimisi on oote- või väljalülitatud režiimis PS3-süsteemil ainult üks aktiivne kasutajakonto. See on oluline, sest see piirab seda, mida keegi saab näha ja kasutada, kui teie süsteem on varastatud. Kui süsteem ei sisalda aktiivseid kasutajakontosid, saab igaüks ilma piiranguteta sisse logida ja kasutada sinna salvestatud sisu. Kahjuks.

Kuidas kustutada jäädavalt ps4 sõnumeid?


KKK :

Kuidas ma saan oma vana PSN-i konto PS3-st eemaldada?

Kasutajad saavad minna PlayStation Networki ja oma kontodele sisse logida. Neil on võimalus oma süsteemi jaoks eri tüüpi sisu desaktiveerida või aktiveerida; näiteks mäng või video.
Kasutajad näevad ekraani paremas servas oleval navigeerimisribal valikut Süsteemi aktiveerimine ja valivad selle jätkamiseks. Seejärel valivad nad keritavast aknast Mäng või Video, tõstavad esile süsteemi desaktiveerimise ja vajutage sisestusklahvi.

Kas Steam võib mu mängud ära võtta?


Kas ma saan vana PlayStationi konto kustutada?

Konto kustutamiseks vajate järgmist teavet: Teie sisselogimise ID, mis on teie e-posti aadress. … Turvateave, mille lisasite oma konto kaitsmiseks.

Kuidas desaktiveerida kõik PS3 kontod?

Avage [Konto] > [Meedia ja seadmed] ning seejärel valige
[Deaktiveerige kõik] selle sisu jaoks, mida soovite desaktiveerida.

Kuidas PS3 ilma süsteemita välja lülitada?

PlayStation Networki teenuse desaktiveerimiseks logige sisse oma Sony Entertainment Networki kontole ja klõpsake nuppu Minu konto, seejärel valikut Meedia ja seadmed. Leidke järgmiselt lehelt kõnealune mäng ja klõpsake seda; Järgmises aknas peaks olema nupp, mis ütleb Deaktiveeri kõik.

Kuidas ma PS3-s PSN-kontot vahetan?

Logige sisse Playstation Networki konto lehele (oma meiliaadressiga) ja muutke sisselogimise ID-d, valides käsu Kinnita. Kui muudate alamkonto sisselogimisnime, värskendage põhikontot.