Mängimine

Kuidas kustutada MSP 2019 sõnumeid?

Parim vastus:
  1. Vestluse kustutamiseks laiendage vestlusi, klõpsates lingil Laienda kõik või klõpsates nuppu > real, mida soovite laiendada. Otsige üles ja klõpsake hüpikaknas Kustuta. Selle lõime/vestluse kustutamiseks klõpsake kinnitushüpikaknas OK.

Kuidas kustutada sõnumit MSP-s

MQM sisaldab ajastatud arhiveerimist, kuid mitte vanemate sõnumite automaatset kustutamist.

[Mailbox Cleanup Agent] vastutab vanade postkastiüksuste kustutamise eest. Vaikimisi töötab agent iga päev kell 1:00 kõigis teie organisatsiooni postkastiserverites. Saate sundida puhastustöö kohe käivitama järgmise käsuga: Start-DatabaseAvailabilityGroup -Identity DAGName -MailboxCleanup $true . Töö nimi on AutoDagMailboxCleanup ja kui käivitate Get-Jobi, näete, et viimane tööaeg oli Exchange Server 2016-s 13.09.2018 1:01 AM (23 tundi tagasi) (mis tähendab, et selle tähtaeg on täna

MSP 2016/2019 sõnumite kustutamise uus meetod on failisüsteemi puhastamise toimingu kasutamine. Vana meetod, mis kasutas salvestatud protseduuri PurgeStoreMessage, on aegunud ja MQM-i tulevastest versioonidest eemaldatakse tugi.



Kuidas Switch Lite kontot kustutada?


See nõuab sõnumit kaustas Taastatavad üksused, nii et see tähendas midagi sellist (mis kustutab kõik kirjad, mis on vanemad kui 14 päeva):

Start-PurgeProcess -Identity -Force

Failisüsteemi puhastamise ülesande abil saate määrata sõnumi. See on kasulik, kui soovite konkreetseid kirju kustutada või teisaldada kausta (nt arhiivi). Samuti kustutab see kirja kõik versioonid, sealhulgas need, mis võivad olla kaustas Taastatavad üksusedKustutused ja Taastatavad üksusedVersioonid. Nii et käivitage see käsk kindlasti Exchange'i administraatori kontolt, millel on postkasti kustutamise ja kausta teisaldamise õigused. Teilt küsitakse nii administraatori mandaate kui ka parameetri identiteedi väärtust. Jällegi on see tingitud selle toimimisest: kõik versioonid kustutatakse, mitte ainult mittekorrumpeerunud versioonid.

Vaikimisi on parameetri Identiteet väärtuseks seatud:

Süsteemi postkasti SystemMailbox{1f05a927-8da7-4a2f-8c10-ddce1278fb14} identiteet teie Exchange'i organisatsiooni postkastiserveris. Seda postkasti saab kasutada haldusandmete salvestamiseks, mida ei saa kasutaja postkastidesse salvestada, näiteks kustutatud üksuste säilitamiseks. Peate selle nime määrama ka siis, kui töötate kontodega, mis kasutavad pärandhaldatud kontosid.

Kuidas mängu Game Centerist lahti ühendada?


Leiate selle jaotisest Süsteemi postkastPuhastus jaotises Vastuvõtja konfiguratsioon >> Organisatsioonid ja seejärel lihtsalt kustutage see, kui te ei vaja vanu Puhastuse sätteid.

Käivitasin oma laboriserverites need käsud, et eemaldada puhastamise sätted, seejärel lülitusin oma postkasti (kui kasutaja, kellel on postkasti kustutamise õigused) ja käivitasin käsu Start-PurgeProcess -Identity -Force, mis lõppes edukalt.

KKK:

Kuidas sõnumeid massiliselt kustutada?

Avage rakendus Sõnumid.
Valige vestluslõng.
Puudutage mis tahes sõnumeid, mida soovite kustutada, ja puudutage ekraani ülaosas prügikasti ikooni.

Kuidas seadetes sõnumeid kustutada?

Saate salvestada oma sõnumi mõnda teise vestlusse. Selleks puudutage rakenduses Sõnumid grupisõnumit, millest soovite alustada. Järgmisena avage Seaded > Salvestus > Kustuta vanad sõnumid. Siin saate piirata grupivestluses salvestatavate sõnumite arvu ja kustutada vanemad sõnumid automaatselt, kui need jõuavad määratud arvuni (vt ekraanipilti).

Kuidas eemaldada oma PSN-i konto Epic Gamesist?


Kuidas kustutada kõik sõnumid Messengeris mõlemalt poolt?

Kuidas kustutada mõlemalt poolt Facebooki sõnumeid
1. Sõnumi täielikuks eemaldamiseks toksake ja hoidke teksti. Seejärel klõpsake nuppu Eemalda. Kinnituskastis on kaks võimalust: Eemalda kõigile või Säilita sõnum. Kui kasutaja otsustab sõnumi alles jätta, saab ta seda ainult lugeda, kuid ei saa seda oma kontolt eemaldada. Kui klõpsate sinisel nupul Säilita sõnum, tähendab see, et olete oma sõnumeid alles hoidnud, ilma et oleksite neid täielikult kustutanud.

Kuhu sõnumid pärast kustutamist lähevad?

Sõnumite teisaldamisel või kustutamisel andmed tegelikult ei kao. Ütlete lihtsalt oma telefonile, et see osutaks failidele teistsugusel viisil, teisaldades sõnumi erinevatesse kaustadesse või kustutades selle üldse.

Kas kellegi Facebookis blokeerimine kustutab sõnumid?

Ei. Kellegi blokeerimine ei kustuta teie poolelt vestluslõime ja saate vanu vestlusi lugeda seni, kuni otsustate need käsitsi kustutada.