Tehn

Kuidas oma Evernote'i konto jäädavalt kustutada?

Parim vastus:

Saate oma konto deaktiveerida, avades mis tahes lehe paremas ülanurgas oma konto seaded ja kerides alla, et leida Deaktiivne konto.

Evernote erineb oma kliendisuhete poolest enamikust teistest ettevõtetest. Evernote läheneb privaatsusele ja andmete kontrollile ebatavaliselt, mida peaksite enne konto registreerimist teadma:

Ettevõte on avalikult teatanud, et ta ei kavatse muuta viisi, kuidas ta teie teavet kogub, säilitab ja kasutab. Erinevalt paljudest teistest veebiteenustest ei saa Evernote lubada, et kustutab teie teabe, kui te seda meilt palute, samuti ei saa me garanteerida, et Evernote'i omandaja käsitleb teie teavet käesoleva privaatsuspoliitikaga kooskõlas.



Mida see teie jaoks tähendab? See tähendab, et kui te ei soovi, et teie isikuandmete koopia võiks nende andmebaasis hõljuda, sisu kustutamine või teatud konto sulgemine ei tähenda, et Evernote ei leia seda ikkagi. Kui otsustate ise võtta mis tahes toimingu peale eemaldamise, peaksite teadma, et Evernote võib jätkata teie andmete koopiate säilitamist ja kasutamist pettuste tuvastamise ja ennetamise ning riskide hindamise ja punktide määramise eesmärgil. Järjekorras sõnadega, isegi kui keegi kustutab kõik oma märkmed kontolt nad näevad jätkuvalt reklaame nende märkmete põhjal.

Võiksin minna üksikasjalikumalt selle kohta, kuidas Evernote teie kogutud teavet täpselt kavatseb kasutada, kuid ma ei soovi neid mingil moel aidata. Allpool on link nende privaatsuspoliitikale, kui soovite lisateavet:

Kui te vähemalt seda ikka veel loete, lubage mul anda teile nõu selle kohta, mida ma olen sellest õppinud Privaatsuspoliitika ja minu kogemus Evernote'iga (pange tähele, et ma pole privaatsuspoliitika iga sõna lugenud) . Ükskõik, milliseid märkmeid te Evernote'is salvestate, olgu see isiklik või äriline pidage meeles, et teie andmed võivad tulevikus võimaliku omandamise tõttu jõuda kuhugi – ja ma ei suuda mõelda kellelegi, kes ei sooviks, et pärast sellist omandamist kõik nende asjad koheselt kustutataks.

Kuidas ma saan oma Oppo konto kustutada?


Põhimõte on see, et peaksite olema valmis selleks, et teie andmed leitakse ja neid kasutatakse viisil, millest te ei pruugi olla teadlik või mida te kunagi pärast seda heaks ei kiida. Evernote'i konto registreerimine . Kui see on midagi, mis teile ei sobi, soovitan teil leida mõni muu teenus – see, mis austab teie privaatsust paremini.

Evernote'il on palju kasutajaid kogu maailmas. Need on populaarsed teenused ja kõik on nende kasutamisega rahul, kuna nende põhirõhk on privaatsusel ja turvalisusel. Siiski on juhtumeid, kui peate seda tegema kustuta oma konto alaliselt. Ja see artikkel aitab teil seda hõlpsalt teha!

Üldiselt, Evernote'i konto kustutamine on üsna lihtne: minge sisselogimislehele, sisestage oma e-posti aadress ja parool ning klõpsake nuppu [Logi välja]. Seejärel korrake neid samme iga brauseri või arvutiga, milles teenust kasutate. See protsess eemaldab kõik andmed Evernote'i serveritest (sh varukoopiad). Kui olete lõpetanud – teie konto kustutatakse jäädavalt ! Kui aga soovite kõik kohe kustutada, järgige allolevaid juhiseid:

Esiteks looge uus e-posti aadress . Seejärel logige Evernote'i sisse, avage Seaded ja klõpsake [Konto üksikasjad]. Nüüd kustutage oma olemasolev e-kiri aadress (lihtsalt tippige näiteks @gmail.com), seejärel sisestage äsja loodud aadress. Järgmiseks klõpsake lehe allosas [Salvesta muudatused]. Lõpuks logige oma kontolt välja kasutades mis tahes brauserit või seadet, kus seda teenust kasutate! see on kõik! Kõik on kohe kustutatud!

Kuidas eemaldada seade AT&T-st?


See võib tunduda liiga lihtne, kuid see töötab tõesti suurepäraselt – kõik teie andmed jäävad alles jäädavalt kustutatud kohe pärast väljalogimist! Ja kui teil on kunagi vaja taastada kustutatud konto tagasi – tehke lihtsalt sama toiming uuesti, lisades uue e-posti aadressi asemel vana. Raskeim osa siin on parooli ja logi meeldejätmine tagasi oma Evernote'i kontole aga kui tegite kõik korra õigesti, pole vaja midagi meeles pidada. Ja see ongi kõik!

Kui veetsite selles teenuses töötades palju aega, luues erinevaid märkmeid ja märkmikke või isegi tasulist lisatasu - kaaluge enne kõigi andmete eksportimist. konto kustutamine . Selleks on vähe võimalusi: kasutades märkmete eksportimise funktsiooni (tasuta kasutajatele), kolmanda osapoole tarkvara (soovitatav) või märkmete/raamatute käsitsi kopeerimist ja seejärel uuesti uude kopeerimist. Evernote'i konto (kui see luuakse hiljem). Kui kasutate lisatasu paketti – tõenäoliselt on teie isikuandmed juba nende serveritesse salvestatud, et saaksite lihtsalt kustutage vana Evernote'i konto ja luua sama plaaniga uus. Igal juhul peaksite enne kõigist andmetest varukoopia tegemist kaaluma Evernote'i konto kustutamine ja tehke seda hõlpsalt kolmanda osapoole tarkvara abil. Samuti saate manuseid alla laadida Evernote'ist arvutisse või Maci. Nii – teie andmed on endiselt turvalised, isegi kui teie kustutage need jäädavalt serveritest! Märkus: kui kasutate Dropboxi, tehakse märkmeid kustutatakse Evernote'i konto eemaldamisel koheselt .

see on kõik! Nüüd saab igaüks hõlpsasti kustutage Evernote'i konto minutitega (nii kaua kui nad mäletavad parooli ja sisselogimist) ja kõik kustutatakse kohe! Kui see juhend teile ei sobinud või kui teil on jäänud küsimusi, kommenteerige julgelt allpool või võta meiega ühendust abi saamiseks igal ajal! Olid siin.

Kuidas saan Paytmist eemaldada KYC üksikasjad?


KKK :

Kuidas ma saan oma konto jäädavalt kustutada?

Konto kustutamiseks minge nende konto kustutamise lehele, sisestage oma kasutajanimi ja parool ning vajutage nuppu Kustuta konto. Enne sellel nupul klõpsamist on soovitatav veenduda, et soovite seda tõesti teha, sest kui konto on kustutatud, pole enam võimalust seda tagasi saada.

Kuidas kustutada kõik Evernote'i märkmed?

Algselt vastatud: Kuidas ma saan kustutada kõik minu märkmeid korraga? Installitud töölaual Evernote klient, sorteeri märkmeid loomise kuupäevaks, mis (arvatavasti) võimaldab teil soovimatud isoleerida märkmeid . Valige esimene Märge ja kerige / Shift ja klõpsake viimast. Klõpsake Kustuta .

Kuidas oma tasuta kontot kustutada?

Minge oma kontole.
Klõpsake vasakpoolses menüüs valikul Andmed ja isikupärastamine.
Kerige alla, kuni näete valikut Teenuse või konto kustutamine.
Valige Kustuta oma konto.

Kas DeleteMe on ohutu?

Privaatsete andmete kaitsmine Kustutamine tundub, et see on muutumas. Minu kaitse on keerulisem. DeleteMe on organisatsioon, mis kaitseb teie eraelu teist poolt, loobudes teid aktiivselt kõige jõhkramatest isikuandmete koondajatest ja jälgides eraelu asju viisil, mida enamik andmekogujaid ei kujutaks ettegi. jälle teie ümber korjamas. See inimlik element on see, mida It’s operaatorid seisavad silmitsi väljakutsega otsida ja hüljata neid, kes keelduvad teid rahule jätmast. DeleteMe maksab 129 dollarit aastas – see on pannud paljud inimesed ümber mõtlema. See inimlik aspekt eristab seda konkurentidest ja teeb selle kalliks: DeleteMe maksab nende plaanide kohta 129 dollarit.

Kuidas märkmeid kustutate?

kuvatakse üles menüü. Puudutage sealt Kustuta. Märkme avamiseks puudutage märkmete loendis valikut Redigeeri.
Puudutage valikut Kustuta.