Tehn

Kuidas oma Evernote'i konto jäädavalt kustutada?

Parim vastus:
  1. Inaktiveerige oma Evernote'i konto.
  2. Klõpsake paremas ülanurgas väikese konto nimel.
  3. Seejärel valige Konto sätted.
  4. Kerige loendis lehe allossa ja klõpsake nuppu.

KKK :

Kuidas ma saan oma konto jäädavalt kustutada?

Kui soovite tõesti oma konto kustutada, järgige neid juhiseid: minge kasutajaprofiili kustutamise lehele ja sisestage oma andmed. Pärast sellele saidile kasutajanime või hüüdnime sisestamist klõpsake selle eemaldamiseks käsul Kustuta konto.

Kuidas kustutada kõik Evernote'i märkmed?

Kuidas eemaldada kontot oma Nokia Lumiast?


Algselt vastatud: Kuidas ma saan kõik oma märkmed korraga kustutada?
Esimene samm on märkmete sorteerimine nende loomise kuupäeva järgi. Sorteerige kuupäev võimalusel kahanevalt, mis võimaldab teil eraldada uuemad märkmed, mida võiksite alles jätta. Kui teie ainus eesmärk on täielik kustutamine (mis võib olla nutikas), siis lihtsalt tõstke esile või valige mõni märge ja vajutage enne tagasi sortimist (negatiivsed väärtused) ja kõigi vanemate üksuste valimist Delete või Enter. Lõpuks kinnitage iga kustutamine kordamööda, klõpsates järjestikku Kustuta iga üksiku lehe puhul vanimast uusimani.



Kuidas oma tasuta kontot kustutada?

Miks tinder ei luba mul oma kontot kustutada?


Kui olete sisselogimise lõpetanud, avage oma konto seaded, klõpsates mis tahes ekraani vasakus ülanurgas kolmel real.
Valige valikute loendist Kustuta teenus või oma konto ja klõpsake nuppu Edasi.
Jaotises Milliseid andmeid soovite kustutada? valige tooteloendist Google+ ja klõpsake käsul Kustuta google+.

Kuidas saaklooma desinstallida?


Mis on Evernote ja kas mul on seda vaja?

Evernote on tarkvara, millel on palju funktsioone, näiteks võimalus jagada teavet ja teha koostööd erinevate projektide kallal, luua protsesside ümber äriline töövoog, digitaliseerida olulisi faile, jäädvustada pildikeskseid ajurünnakuid, jälgida rahaasju.

Kas saate e-posti konto kustutada?

Pärast konto seadete klõpsamist valige suvand Seaded. Selle eemaldamiseks klõpsake menüüs sobivat kontot ja kinnitage, valides Jah.