Rakendus

Mis juhtub, kui kustutan oma tinderi konto?

Parim vastus:
  1. kui kustutate oma Tinderi konto.
  2. kõik vasted ja sõnumid kustutatakse rakendusest.
  3. Võite hiljem tagasi tulla sama Facebooki sisselogimise või telefoninumbriga, kuid praegu ei kuvata teid rakenduses teistele.

KKK :

Mis juhtub, kui kustutate tinderi konto?

Kasutajad, kes laadisid rakenduse Apple'i seadme kaudu alla, ei saa oma Tinderi kontot kustutada.

Kui tellisite oma krediitkaardiga Androidi või Tinderi veebipõhise tellimuse (Tinder.com), tühistab konto kustutamine teie tellimuse automaatselt.

Kas tinderi konto kustutamine kustutab sõnumid?

Kuidas YouTube'i Android TV-st desinstallida?


Konto kustutamiseks logige rakendusse sisse ja avage Seaded. Selles menüüs valige Rakenduse sätted ja kerige lehe allossa valikuks Kustuta konto. Kui klõpsate sellel, küsib rakendus teilt, kas soovite oma konto kustutamist jätkata, ja seejärel saadab konto edukalt kustutatud teate, mis kinnitab selle kustutamist.



Kuidas kustutada oma tinderi konto pärast blokeerimist?

Kuidas oma Google'i kontot uuesti aktiveerida?


Vana Tinderi konto täielikuks eemaldamiseks peate kustutama ja seejärel uuesti registreeruma uue Facebooki ID või telefoninumbriga, mida pole kunagi teie vana kontoga seostatud.

Kuidas kustutada tinder ilma rakenduseta?

Puudutage oma brauseris rakendust Tinder ja logige sisse oma kontole. …
Konto seadetele juurdepääsuks puudutage Minu profiil.
Kerige selle lehe allossa, seejärel klõpsake nuppu Kustuta konto, mis on sellel lehel viimane valik.