Tehn

Mis juhtub, kui kustutate Kindle'i registreerimise?

Parim vastus:

Kindle'i registreerimise tühistamisel ei ole seade enam teie Amazoni kontoga seotud. See tähendab, et kõik sellele Kindle'ile määratud e-raamatud kustutatakse sellest. Saate oma e-raamatutele siiski juurde pääseda ka teises Kindle'is: minge oma Amazoni konto jaotisse Sisu ja seadmete haldamine, seejärel laadige need uuesti alla, kuna need ei lähe sinna kaotsi.

Kindle'i registreerimise tühistamine: mis juhtub järgmisena?

Kas kustutate oma Kindle'i registreerimise? Kui jah, siis on väga oluline, et teaksite, mis juhtub, kui seda teete. Selles ajaveebi postituses käsitleme seda, mis juhtub, kui Kindle'i registreerimine tühistatakse, ja toimingud, mida pärast seda teha. Seega, kui teil on oma registreerimise tühistamise kohta küsimusi Kindle seade , lugege kindlasti edasi!

– Kui te oma Kindle'i registreerimise tühistate, kuvatakse see endiselt saadaolevana seade Amazonis veebisait. Kui see aga esitatakse kasutajale, kes pole sellel kontol registreeritud, kuvatakse see tühjana ja võimaldab registreeruda mis tahes valitud parooliga. See võib olla inimestele problemaatiline, kui keegi teine ​​registreerib nende Kindle'i ilma tema teadmata või loata, kuna neil võib olla salvestatud asju pilvetaolistesse dokumentidesse või veebisaitidele järjehoidjatesse lisatud. Selle probleemi vältimiseks vaadake enne registreerimisest kustutamist iga menüü üksus ükshaaval läbi, et ükski oluline teave kaotsi ei läheks!



Kuidas eemaldada laps ps4 perehalduse hulgast?


– Kui sa juba oled sisse logitud teisele kontole Kindle'i registreerimise tühistamisel ei tohiks tekkida probleeme, kuigi võib-olla on võrguühenduseta salvestatud mõni üksus, mida kunagi pole

KKK:

Kas ma saan Kindle'i registreerimise tühistada ja seejärel uuesti registreerida?

Kindle'i seadme registreerimine Amazoni kontole võimaldab teil sisu osta ja alla laadida otse WiFi-ühenduse kaudu. Saate oma seadme registreerimise tühistada ja uuesti registreerida nii mitu korda kui soovite.

Kas Gmail saab e-kirju automaatselt kustutada?


Kuidas oma Kindle'i uuele omanikule lähtestada?

Kui kustutate Kindle'i registreerimise, lähtestatakse see automaatselt. Kindle'i lähtestamiseks avage seadete lehel Menüü > Seaded. Puudutage kuvatavas aknas nuppu Lähtesta ja seejärel järgige kinnituskastis kuvatavaid juhiseid, kui küsitakse Jah.

Mis juhtub, kui tühistate Amazon Fire'i registreerimise?

Kui tühistate oma konto registreerimise ja ei registreeri Fire tabletti selle seadete menüüs uuele kontole, näete end sissejuhatuses

Kas ma kaotan oma Kindle'i raamatud, kui ma registreerun?

Niisiis, ei – te ei kaota oma raamatuid, kui tühistate oma Kindle'i registreerimise, ega ka siis, kui kustutate need oma seadmest. Need on täpselt seal, kus nad kogu aeg olid – teie Amazoni konto jaotises Minu üksused.

Kuidas ettemakstud krediitkaarti tühistada?


Kas ma saan oma vana Kindle'i kellelegi teisele kinkida?

Kindle'i jaoks ostetud raamatud on lukustatud teie Amazoni kontoga – teie e-posti aadressiga. Kindle'i saate igal ajal üle kanda, kuid te ei saa raamatuid üle kanda ega müüa.

Kuidas ma saan oma vana Kindle'i tühjendada?

Kindle'i tehaseseadetele lähtestamiseks toimige järgmiselt.
Avakuvale naasmiseks vajutage avakuva nuppu.
Vajutage menüüklahvi ja liikuge alla, kuni leiate valiku Seaded . Pärast menüüüksuste kerimist puudutage valikut Seaded ja seejärel uuesti menüüd. Valige Reset from Factory Defaults ja kinnitage, et olete