Rakendus

Mis juhtub, kui kustutate oma meilikonto?

Parim vastus:
  1. Teie Gmaili konto kustutatakse.
  2. Te ei saa enam oma aadressiga meile saata ega vastu võtta.
  3. Kuid võib-olla saate selle taastada, kui meelt muudate.

Kui kustutate oma Gmaili konto, pääsete kustutamise ajal endiselt oma meilidele juurde veebiliidese kaudu aadressil https://mail.google.com/. Teie kirjad jäävad kausta Kõik kirjad 30 päevaks, pärast mida need kustutatakse Google'i serveritest ja enamikule inimestele, kuid mitte kõigile, pole neile juurdepääsetavad. Näiteks kui kasutate Gmaili Drive'i (https://drive.google.com/), saate salvestada oma e-kirjade koopiad Google Drive'i, et need ei läheks kaduma ega pääseks neile kättesaamatuks, kui teie konto on neid vaja. kustutatud.

Mis juhtub, kui kustutate oma telefonist e-posti konto?

Kui teil on Android, kustutatakse meil ja kogu selle sisu teie seadmest kohe, kui otsustate selle seadetes kustutada (või vähemalt minu Motorola seadmes töötas see nii). Siiski on veel üks võimalus – e-kirjade varukoopiaid võidakse Google'i serveritesse salvestada ka pärast konto kustutamist (vt allpool).

Kuidas Gmaili kontot jäädavalt kustutada?

Soovin seda artiklit alustada pealkirja nimel vabandamisega. Me ei vaja teie Gmaili konto kustutamiseks õiget juhendit, kuna teil pole seda võimalik ise teha (kui te just oma isiklikku profiili ei kustuta). Teame vaid seda, et kusagil üle maakera on alati keegi, kes proovib päikese all kõiki võimalikke meetodeid, et saaks öelda, et on teinud kõik, mis vaja, ja proovinud kõike, enne kui mõnest probleemist loobuvad. Võite olla kindel, teie konto ei kao kuhugi, kui teid pole juba teavitatud.



Kuidas kustutada vana konto Facebookis?


Ma ei ole suur Google'i ja selle, mida nad oma toodetega teha üritavad, fänn. Mulle ei meeldi ka mõte, et täiskasvanuks saamine sunnib teid tegema pidevaid otsuseid privaatsuspoliitika, veebitegevuse logimise, teid saidilt saidile jälgivate reklaamide ja paljude muude asjade kohta. Kellelegi ei meeldi oma teabe jagamise ümber mõelda ega oma praeguseid harjumusi muuta lihtsalt sellepärast, et keegi ostab mõne miljardi dollari eest teise ettevõtte välja ja hakkab teie Interneti-ruumi üle võtma. Mul on hea aeg mainida, et kui kaalute pärast selle artikli lugemist oma Gmaili konto eemaldamist, saatke mulle kõigepealt meil, et saaksime rääkida.

Google muutus Gmaili käivitamisel agressiivseks kohe pärast selle käivitamist. Kogu Gmaili kasutajamärgend oli Internetis reklaame täis. Ma ei taha isegi mainida igasuguseid Google'i miljardäride sõnumeid, mida saate igapäevaselt. Ettevõte rakendas ka äärmuslikke meetodeid, püüdes veenduda, et hoiate oma Gmaili konto aktiivsena ja seotuna mõne teise kontoga, et seda saaks võimalusel kasutada varukoopiana, ja see on mõistlik, kuna paljud inimesed kasutavad Gmaili oma meilisõnumite ja kontaktide jaoks.

Kuidas oma FaceTime'i ajalugu jäädavalt kustutada?


Ma ei ole siin selleks, et reklaamida oma isiklikke probleeme Google'iga, kuid vähemalt näitan teile mõnda muud võimalust juhuks, kui te neid tulevikus otsite. Ma ütlen seda seetõttu, et ainus põhjus, miks igaüks soovib oma Gmaili kontot kustutada, on privaatsuslikel põhjustel ja ma isiklikult ei usalda seda.

KKK ;

Mis juhtub, kui kustutan oma e-posti aadressi?

Teie meiliseaded kustutatakse ja te ei saa olemasoleva kontoga uusi e-kirju saata ega vastu võtta.
Lisaks ei tööta sisselogimiseks kasutatav Gmaili aadress teiste inimeste ega muude seadmete puhul.

Kas meilikonto kustutamine on ohutu?

Kas saate Zooski kaudu raha tagasi saada?


Kui kustutate konto, võidakse teie vana e-posti aadress uuesti määrata ja seda saab keegi uus kasutada.

Mis juhtub, kui kustutate oma Gmaili konto?

Teie Google'i konto avaldab teie võrgukogemusele sügavat mõju, eriti kui kasutate Android-seadet.
Kui kustutate selle, võite olenevalt olukorrast kaotada juurdepääsu paljudele olulistele asjadele, nagu kontaktid ja andmed, mis on varundatud Androidi varundusteenuste kaudu. Pärast kustutamist ei saa te seda enam kunagi selle kasutajanimega tagasi saada.

Kui kustutate meili, kas see on jäädavalt kadunud?

Kui kustutate sõnumi, jääb see teie prügikasti 30 päevaks. Pärast selle aja möödumist kustutatakse see teie seadmest täielikult. Saate siiski vaadata neid sõnumeid (neid ei kuvata teie peamises postkastis) ja naasta need arhiivi, puudutades üksikute sõnumite vaatamise ajal ekraani ülaosas valikut „Veel”.